Archlord: ingyen és bérmentve!No persze a Codemasters nem jótékonykodási akcióba kezdett. Nyilvánvaló: a WOW olyan mértékben szívja fel a játékosokat, hogy minden más MMO pozíciója meggyengült, és azt is látni kell, hogy a piacon hemzsegő több száz online játék között nehéz rátalálni az "igazira". Épp ezért nem váratlan a Codemasters friss bejelentése: 2007. január 4-től az Archold esetében ugyanaz lesz a szisztéma, mind például a Guild Wars-nál: csak az alapjátékot kell megvásárolni, ezután már díjmentesen mókázhatunk Chantra mágikus világában.

A változás miatt a december harmadikára megígért bónuszcuccok is késnek, de ez megbocsátható ez esetben, hiszen például a második nagy upgrade, az Episode II: Season of Siege is ingyen kerül fel a szerverekre. A készítők egy hatalmas és komplex PvP rendszert ígérnek, melyben hatalmas harcmezőkön feszülhet egymásnak ork, ember és elf, és speciális harctereken a céhek is összecsaphatnak egymással.

Azt hiszem, a Codemaster döntése egyszerre bátor és üdvözlendő, reméljük, bejön a számításuk, és mások is a nyomukba lépnek majd...