Assasin's Creed - kizárt, hogy lesz demó... s a fájdalom még most is beléd hasít, ha rátekintesz megcsonkított kezedre. A köpenyed alatt gyilkos fegyver pihen, mely hamarosan használatra szorul majd. De hogyan fogsz eljutni az ellenfélig? A döntés a Te kezedben van, de vigyázz: minden lépésed legyen kimért addig a percig, míg futnod kell az üldözőid elől.


Assasin's Creed - kizárt, hogy lesz demóAz Assassin's Creed valami eszméletlenül brutális alkotásnak ígérkezik - mellékesen megjegyzem, hogy a producer leányzó legalább ilyen brutálisan jól néz ki szerintem -, azonban az i-re a pontot ezúttal nem a grafika teszi majd fel, hanem a frenetikusan jól összerakott játékmenet. A változatos arab világ külön színt visz a játékba, s napestig sorolhatnám azokat az összetevőket, melyek nagyban hozzájárulnak majd az előreláthatólag 90% feletti értékeléshez.

Assasin's Creed - kizárt, hogy lesz demóJade Raymond - igen, ő róla ecseteltem egy fél mondatot - azonban most egy picit lehangoló hírrel köszöntött minket legutóbbi interjúja során. Tudjuk ugyanis immár, hogy semmiképp sem lesz az Assassin's Creedhez demó változat, s az indok a következő: a fejlesztők szerint egyszerűen nem lehetne kellően megvágni a próbaverziót ahhoz, hogy ne rontsa az összképet a demonstrációban - tehát egy 300 MB-os kipróbálható anyagnak nem érdemes nekivágniuk. Szóval be kell érnünk azzal a fránya teljes verzióval, hát nem szörnyű?