Az Xbox World 360 című magazinnal készített interjúban a játék producere, Sébastien Puel elmondta, hogy a sorozat következő részét illetően már vannak elképzeléseik, és ha ezeket megvalósítják, akkor legközelebb a második világháborús Franciaországban vagy Angliában csaphatunk le a (jó esetben) gyanútlan áldozatainkra, mindezt ráadásul egy női bérgyilkosként.

„Nem akarunk csak úgy egyszerűen női karakterre váltani, előbb a megfelelő időt és helyet kell megtalálunk. A második világháborús Franciaország és Anglia például kiváló választás, hiszen a települések életét a nők vitték tovább, míg a férfiak oda voltak harcolni. Ebben a kontextusban tehát elképzelhető, hogy egy női karaktert irányítsunk.” -- Sébastien Puel.

Persze semmi sincs még kőbe vésve, de az biztos, hogy az Assassin's Creed nemcsak egy trilógia lesz, ahogy azt korábban tervezték. Látva ugyanis a sikereket, és hogy milyen könnyen lehet tágítani a játék univerzumát, a franciák már sokkal nagyobb terveket dédelgetnek -- Puel viccelődve hozzá is tette, hogy akár harmincöt folytatást is el tudnának készíteni.