Ezt az évet sem ússzuk meg Assassin's Creed nélkül: a Titan Comics saját minisorozatot szentel az orgyilkosok második világháborús kalandjainak. Az Assassin's Creed: Conspiracies című képregény-széria első, angol nyelvű száma augusztus 1-én jelenik meg, és egy Eddie Gorm nevű angol asszaszin történetét meséli el, aki Londonban bukkan a templomosok újabb ármánykodásának nyomaira.

A kiadó többet nem árul el a történetről, de aki többre kíváncsi, franciául már elolvashatja a két kötetes sztorit, az ugyanis 2016-ban debütált, igaz, eddig nem kapott hivatalos fordítást. Magyar kiadásról továbbra sincs hír, a rajongóknak viszont megérheti majd a külföldi rendelés, a Titan Comics ugyanis már többször bizonyított videojátékos témában: ők adták ki a Dark Souls, a Quake Champions, a Bloodborne, sőt az Assassin's Creed: Origins hivatalos füzeteit is.

De hogy az új játék után ácsingózó olvasók se maradjanak hoppon, lehetséges, hogy az idei E3-on a Ubisoft már be is jelenti az Assassin's Creed-sorozat legfrissebb részét. Noha a hivatalos álláspont az, hogy immár "csak" kétévente kapunk újabb részeket, az a walmartos szivárgás, ami az azóta hivatalosan bejelentett Rage 2-t is jó előre leleplezte, magába foglalt egy "Assassins Creed" feliratú dobozt is -- igen, aposztróf nélkül. Hogy ez egy teljesen új játékot takar-e, netán egy újabb remastert (pl. egy 4K-s Assassin's Creed 3-at), júniusban derül ki.

Assassin's Creed: Conspiracies