A Box Office Mojo értesülései szerint a 20th Century Fox 2015. május 22-én küldi mozikba az Assassin’s Creed-filmet. Természetesen a hírt senki sem erősítette meg, s egy darabig még biztosan nem is fogják, de a dátum ésszerűnek tűnik; egy ilyesfajta produkció elkészítéséhez valóban legalább még két év látszik reálisnak, főleg annak fényében, hogy nincs nagy mozgolódás a projekt körül. Érdemes továbbá kiemelni, hogy ha a Box Office Mojo igazat is mond, a dátum valószínűleg még változni fog egy keveset, a Marvel ugyanis szintén májusra tervezi a Bosszúállók második részét, az ellen pedig öngyilkosság volna egy játékadaptációt küldeni, bármennyire is népszerű az alapanyag. 

Az Assassin’s Creed-moziról egyébként legutóbb azt hallottunk, hogy az elsőfilmes brit Michael Lesslie írja a forgatókönyvet, ezt megelőzően pedig azt az információt kaptuk, hogy Hollywood aktuális nagy kegyeltje, Michael Fassbender lesz a főszereplő, sőt, Conor McCaughan mellett ő a film egyik gyártásvezetője. Ennél több jelenleg nem ismeretes, így nem tudjuk, hogy esetleg az egyik játékot akarják-e feldogozni, vagy a saját útjukon indulnak-e el. Te melyik megközelítést látnád szívesebben?

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

Assassin's Creed -- Megjelenés: 2008. április 11. (PC) -- Gépigény: CPU: 2 magos / 2600 MHz, RAM: 1 GB, VGA: SM 3.0, DX 9.0c / 256 MB, HDD: 8 GB