• Assassin's Creed Identity bejelentés
  • Akció-RPG
  • Csak iOS-re
  • Megjelenés: 2016. február 25.

Idén már a harmadik Assassin’s Creed játék készülődik a megjelenésre. A januárban ledobott India és a jövő héten befutó Russia után a Ubisoft bejelentette a család legújabb tagját. Köszöntsétek nagy szeretettel az Assassin's Creed Identityt, ami még ebben a hónapban megjelenik iOS eszközökre.

A február 25-én esedékes program egy akció-szerepjáték, amiben a The Mystery of The Crows nevű rejtélynek fogunk utánajárni a saját magunk által kreált assassint irányítva. Kezdőből igazi mesterré válhatunk az ikonikus helyszíneket (reneszánsz Firenze, Róma) is érintő történet, valamint a számtalan mellékküldetés teljesítésével, folyamatosan fejlesztve a négy kaszt (Berserker, Shadow Blade, Trickster, Thief) egyikét képviselő karakterünk képességeit.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

A Ubisoft mobileszközhöz mérten látványos grafikát ígér, amit a Unity grafikusmotorral értek el, valamint flexibilis kezelést, az irányítás ugyanis mehet tapintással, virtuális gombokkal és gamepaddal is, ha úgy szeretnénk.

A Blue Byte berkeiben készült játék körülbelül 1600 forintba kerül, a minimum elvárások a futtatáshoz pedig iOS7 operációs rendszer valamint iPad 3 vagy iPhone 5, illetve ezeknél frissebb készülékek.