Wilson kolléga ismét kitett magáért, hisz felhívta a figyelmünket egy, a Ubisoft által szervezett kiállítássorozatra, mely az USA nagyvárosain átívelve mutatja be az Assassin's Creed III világa által megihletett művészek alkotásait.

A The Art of the Assassin premierjét ma tartják a Los Angeles-i 525 DTLA Galleryben, és olyan neves kortárs művészek munkáit vonultatja fel, mint Ariel Erestingcol, Artek, Dual Forces, Justin Bartlett, Mark Dean Veca, Racecar 13, Dora Drimalas, Thank You X, vagy Brian Flynn.

Sajnos európai körút nem várható, így mi kénytelenek leszünk beérni az ottani beszámolókkal (bár ha valaki esetleg arra jár, készíthet pár képet, feltéve, ha megengedik neki). Meg persze a lenyűgöző hivatalos weboldallal, mely számos alkotást felvonultat, amolyan ízelítő gyanánt.

Egy biztos: a Ubisoft nem sajnálja a pénzt a marketingre, és tekintve, hogy az Assassin's Creed III-on több százan dolgoznak öt stúdióra osztva, kijelenthető, hogy a kiadó eddigi legnagyobb vállalkozásáról van szó. Megjelenés ősszel -- mi már nagyon várjuk!