• Egyéves lesz az Assassin’s Creed Odyssey
  • Októberben fut be az utolsó frissítés
  • Öt héten át speciális esemény is zajlik

2018. október 5-én jelent meg az Assassin’s Creed Odyssey, vagyis pár nap múlva egyéves lesz, ami azt jelenti, hogy az ebben a hónapban érkező frissítés lesz az utolsó. Persze azért nincs ok szomorkodni, hiszen a Ubisoft néhány apró kedveskedéssel ünnepli meg ezt az egy esztendőt.

A főleg javításokat tartalmazó update-ben lesz egy új, a játékos nimfa, Melaina után elnevezett ló, ami egy lilás, pegazus és unikornis keverék, és a játék boltjában vásárolhatjuk majd meg. Emellett öt héten át minden nap vadászhatunk egy híres zsoldosra vagy hajóra – azokra, akiket korábban ilyen-olyan okokból kihagytunk, szóval most pótolhatjuk a lemaradásunkat. A menetrendet ide kattintva táblázatban megtalálhatod.

A Ubisoft néhány statisztikai adatot is megosztott velünk az Assassin’s Creed Odyssey egy évével kapcsolatban. E szerint 20 milliárd ellenféllel gazdagítottuk Hades lélekraktárát 645 milliónál is több játékkal eltöltött óra alatt, miközben 48 millió fotót csináltunk.

Párbeszédek során a játékosok 68%-a volt barátságos, 66%-a az igazságot preferálta, 57%-a az isteneket választotta és, ha úgy alakult, 71,5%-uk flörtölt. Végezetül 1,25 millió órán át gyönyörködtünk az ősi Görögországban Ikaros szemén át, és 107 milliárd fegyvert szedtünk szét.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!