• M, azaz „felnőtteknek való” besorolást kapott az Assassin’s Creed Origins
  • A játék október 27-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra

Az Assassin’s Creed: Origins, akárcsak elődei, M besorolást kapott az amerikai ESRB-től, azaz a játékot kizárólag felnőtteknek ajánlják. Persze ez nem lehet meglepő egy olyan játéknál, aminek a címében szerepel az orgyilkos szó, és a főhőse ennek jegyében egy asszaszin.

Az ESRB oldalán a lírás viszont felfed még néhány részletet az Assassin’s Creed: Originsről. Így például le fognak döfni egy gyereket, lesz, akit agyonvernek valamiféle gömbbel (csak nem az Éden egyik almájával?), és természetesen további véres jelenetekre is számíthatunk, példának okáért egy barlangban darabokban lévő, véres tetemekre lelhetünk.

Megjárhatunk egy bordélyt is, ahol a falakon szexuális tartalmú képeket láthatunk, a dolgozók némelyike topless jár, és persze, mivel az ilyen helyekre nem sakkozni járnak az emberek, szex is lesz, noha a leírás alapján ezt csak hallani fogjuk. Továbbá várható ópium és alkoholfogyasztás, valamint Ba'Yek ökölharcban is részt vehet. Azt meg talán már mondanom sem kell, hogy káromkodni is fognak, mint a kocsisok.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!