Assassin's Creed: sci-fi?Az IGN stábja riportot készített a szép és kedves Kristen Bell kisasszonnyal, aki leginkább a Veronica Mars tévésorozat főhőseként ismert, és a játék egyik szereplőjének kölcsönzi bársonyos hangját, valamint nem kevésbé figyelemre méltó testét és arcát. Nos, az édes hölgy elkottyantott valamit, amit valószínűleg nem lett volna szabad, hiszen ilyenkor komoly mennyiségű papírokat szoktak aláíratni mindenkivel a titoktartás vonatkozásában. Idézet következik.

"A játék nagyon érdekes számomra. Valamilyen napjainkban zajló kutatásról szól, amely szerint génjeinknek memóriája van. Vitatkozhatsz a szóhasználaton, mondhatod, hogy ez csak ösztön, de honnan tudja a madárfióka, hogy a kukacot kell megennie, nem a csótányt, ha a szülei nem mutatták meg neki? Van egy ilyen tudományos vállalat, ami Mátrix-stílusban megpróbál behatolni az emberek agyába, ott egy orrgyilkos őst találni, és valahogy kideríteni, hogy ki volt az."

Érdekes mondatok, és bár az Ubisoft nem nyilatkozik az ügyben, nehezen hihető, hogy Bell kisasszony álmodta volna mindezt. Egyébként pedig izgalmasan hangzik, hiszen ez jóval komplexebb sztorit feltételez, különböző idősíkokkal (amivel ugye a srácok amúgy is szeretnek játszani, lásd: perzsa herceg). Én mindenesetre kíváncsian várom a fejleményeket...