A Ubisoft ma részletezte milyen területeken és hogyan megy majd az Assassin’s Creed: Syndicate-ben a kraftolás. Aki már játszott a korábbi részekkel, az nem fog túl sok különbséget észrevenni, azaz most is felszereléseket, fegyvereket vagy szütyőket rakhatunk össze a játékvilágban gyűjtött nyersanyagokból. Ezen építőelemek ládákban találhatóak, de bizonyos küldetések után is járnak -- a ritka összetevőket például csak ehhez kapcsolódó missziók megoldásával zsebelhetjük be, de cserébe ezeknek nagyobb az értéke is. Az elkészített tárgyakkal a főszereplőinket láthatjuk el, de érdemes gondolni a bandánkra is. Rendőrök megvesztegetésével, olcsóbb árúkkal, a templomosok szabotálásával vagy éppen jobb fegyverekkel a Rooks malmára hajthatjuk a vizet.

A személyre szabhatóság terén a fegyvereinket és a csuklónkra szerelt kütyüket variálhatjuk, valamint változtathatjuk a ruháink színeit, egyszóval ezen a téren sincs különösebb változtatás. Érdemes megjegyezni, hogy a játékban fellelhető tárgyak nagy részét a végigjátszás során mind megkapjuk, csak néhányért kell csatolni a Uplay profilunkat.

A Ubisoft ezen kívül kitért a fejlesztésekre is, amik három kategóriára oszlanak (Stealth, Combat, Ecosystem -  utóbbi a bandát érinti), és egy kicsit belementek Jacob illetve Evie különleges képességeibe is. Ezekről részletesebben itt olvashatsz.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!