A Telltale Games Day 2 címen töltött fel egy pár másodperces animációt a Vine nevű közösségi oldalra, amely valószínűleg a The Walking Dead játék első és második szezonját áthidaló köztes tartalom promóciós anyaga. Hogy mégis mit takar ez a „köztes tartalom”, azt nem tudni, létéről is csak a játék egyik írójától, Gary Whittától tudunk.

„Tudjuk, hogy az emberek ki vannak éhezve még több Walking Deadre… az első és második évad közé várható még valami kis extra a Telltale-től” – nyilatkozta Whitta pár hónappal ezelőtt. Bár se ez, se a videó nem ad sok támpontot, annyi azért leszűrhető az animációból, hogy kapunk egy Vince nevű új szereplőt. Kicsoda ő? Milyen formában kapcsolódik be a történetbe? Ő lesz a főszereplője ennek a bizonyos extra tartalomnak? Jó kérdés, reméljük hamarosan, talán az E3-on választ is kapunk rá. A rövid animációt alant tekinthetitek meg.

A The Walking Dead második évada amúgy még idén ősszel megjelenik, és az első öt részből megmaradt mentésünket áthozhatjuk majd, ezzel is befolyásolva az újabb epizódok eseményeit.