Remek dolgokat szedhet össze az, aki játékfejlesztőként dolgozik hosszú évekig. Relikviákat, a fejlesztéshez kapcsolódó tárgyakat és így tovább. Al Lowe, aki a Sierránál dolgozott hosszú évekig, ilyen tárgyakat bocsátott aukcióra, amelyek között megtalálhatók voltak az eredeti Leisure Suit Larry forráskódját tartalmazó 5,25-ös lemezek is. Nos, ez nem tetszett az Activision-nek, egy ügyvédi irodán keresztül küldött levélben pedig leállíttatta a licitet. 

A lemezekért felajánlott összegek ekkor már az egekben voltak, ugyanakkor az Activision-nek csak a Leisure Suit aukcióra bocsátása miatt nem lett volna joga megtenni ezt a lépést, hiszen nem a cég kezében vannak a sorozat jogai. Azonban a lemezek tartalmaztak úgynevezett megosztott kódokat, amik szerepeltek mind a Leisure Suit Larry-ben, mind a King's Quest és a Space Quest című játékokban is, ez pedig már elég indok volt az óriás vállalatnak a jogi lépések megtételéhez. 

Lowe a jelek szerint számított ezekre, hiszen az aukció kiírásakor közölte, hogy a "nyertes nem  fogja birtokolni a játék szellemi jogait", az Activision levele után azonban mégis jobbnak látta visszavonni a licit tárgyát, hiszen az Activision által követelt összeg jóval magasabb lett volna, mint amennyit Lowe az aukcióból szerez...

lsl.png