• A film az indián népirtásról emlékezik meg
  • A főszerepben Leonardo DiCaprio, a forgatókönyvet pedig Eric Roth (Forrest Gump) jegyzi
  • Az Apple-nek 185 millió dollárjába fog kerülni a film finanszírozása azért cserébe, hogy saját streaming platfomjukon mutathassák be, azonban a mozis premier sem marad el

A Killers of the Flower Moon David Grann regényét adaptálja majd. A történet az indián népirtásról emlékezik meg. Al Spencer bandája az 1920-as években kezdte az oklahomai indiánokat kiirtani, hogy a lakóhelyükön elterülő olajmezőket megszerezze. A bűntényt a frissen megszervezett FBI leplezte le, élén azzal a Hooverrel, akit DiCaprio Clint Eastwood 2011-es életrajzi filmjében egyszer már eljátszott. Scorsese a The Killers of the Flower Moon főszerepére tehát ismét Leonardo DiCapriot szerezte meg. A forgatókönyvet a Forrest Gumpot, a Benjamin Button különös életét és a Csillag születiket jegyző Eric Roth írta.

A Deadline szerint a jelenlegi üzleti megállapodás alapján 185 millió dollárból fog elkészülni a legendás rendező új produkciója, amely rengeteg pénznek számit egy westernre. A film az Apple TV+-ra fog érkezni, azonban érdekes fejelemény, hogy a Paramount továbbra is birtokolja a jogok egy részét, így ők a tervek szerint a mozikban is forgalmazzák majd. 

ea3f6af0bce488203091602f07eab688xl.jpg