• Bemutatkoztak a legújabb ROG Phone 5s és 5s Pro okostelefonok
  • Kifejezetten játékra lettek tervezve
  • Várhatóan 2021 negyedik negyedévében érkeznek meg

Az ASUS lerántotta a leplet új ROG Phone 5s és 5s Pro készülékeiről, amik várhatóan még 2021 negyedik negyedévben kaphatók lesznek.  A ROG Phone 5s sorozatot a vezető Qualcomm Snapdragon 888 Plus 5G-s mobil processzorral  látták el, mely fejlett 5G-s kommunikációt és prémium Qualcomm Snapdragon Elite Gaming funkciókat  kínál. A csúcskategóriás lapkakészlet mellé akár 18 GB LPDDR5 RAM is kerülhet, így biztos lehetsz a  győzelemben. A fejlett GameCool 5 hűtőrendszer az Armoury Crate-ben található, teljesen új  teljesítménykezelővel bármilyen játékhoz maximális teljesítményt biztosít. 

2021-7-14-0021.jpg

A rendkívül gördülékeny és válaszkész képek érdekében a ROG Phone 5s sorozatot Samsung 144 Hz /  1 ms AMOLED HDR10+ tanúsított kijelzővel láttuk el, mely iparágvezető 360 Hz-es érintési mintavételi aránnyal büszkélkedik. Az úttörő és páratlan AirTrigger 5 vezérlőrendszer a ROG Phone 5s Pro esetében a két hátsó érzékelőt is támogatja, ezzel valódi konzolszerű vezérlési képességeket biztosítva a mobil játékosoknak. A mindkét modellben megtalálható ultrahangos oldalsó érzékelők kettős kézmozdulatokat is támogatnak, például koppintást és csúsztatást, vagy koppintást és húzást a teljeskörű irányítás érdekében.

A ROG Phone 5s Pro rendelkezik továbbá innovatív, rejtett hátlapi érintőérzékelőkkel, melyeket L2/R2  trigger funkcióval láttunk el, ugyan úgy, mint a konzolos kontrollerek esetében. Ezek az ultrahangos  érzékelőkkel is együttműködnek az AeroActive Cooler 5 gombjai és teljes vezérlést biztosítanak neked a tökéletes játékélmény érdekében.

rog-phone-5group-photobw05.jpg

Az igazán kiegyensúlyozott sztereó hang effektusok érdekében a ROG Phone 5s sorozatban található  GameFX audiorendszer most szimmetrikus, 7-mágneses dupla hangszóróval rendelkezik. Az audio szakértő, Dirac-kal együttműködésben optimalizálták, így a közvetített hang meg fogja ragadni a felhasználó minden érzékét és egy másik világba fog repíteni. Rendelkezik továbbá egy 3,5 mm-es jack csatlakozóval és egy hi-fi szintű ESS DAC-kal a tökéletes hangfeldolgozás érdekében.