A Darksiders II megjelenésére már alig több mint két hetet kell várnunk, így egyre gyakrabban eshet szó arról, hogy mi lesz akkor, ha a játék már kijött. Nos, azon túl, hogy a Darksiders III minden bizonnyal "kisebb" lenne Halál történeténél, elkészültéhez komoly anyagi siker is kell, így ha szeretnénk, hogy folytatódjon a sztori, akkor igenis meg kell vennünk a játékot -- legalábbis a fejlesztést vezető Haydn Dalton szerint.

"Teljesen attól függ a sorozat jövője, hogy miként alakulnak az eladások. Vannak ötleteink a Darksiders univerzummal kapcsolatban, mert a világ hatalmas. Persze más játékokra is sokszor gondolunk. Egy rakás mechanikát érintő elképzelés fortyog az üstben, az egész az eladásokon múlik. Ami a DLC-ket illeti, azt vesszük alapul, hogy hányan és mennyi ideig játsszák a Darksiderst. Ez alatt remélhetőleg kiderül, mit és mennyire szeretnek az emberek benne, és ez sokat segít majd a játék jövőjének megtervezésében." -- nyilatkozta Dalton a Strategy Informernek.

A Darksiders II augusztus 14-én fog megjelenni PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra. Alant a legutóbbi, sztorival kapcsolatos előzetes látható, melyet magyar felirattal is elláttunk.