A Disney+ nemrégiben bejelentette, hogy a Disney és a Pixar Elemi (Elemental) című filmjéből a kemény, gyors észjárású és heves lány, Parázs és a vicces, árral úszó Örvény is betoppan jövő héten a platformra. A saját gyártású mozifilmetszeptember 13-tól lehet streamelni a Disney+-on. De aznap debütál a Good Chemistry: The Story of Elemental” című dokumentumfilm, valamint a Pixar Animation Studios Carl randija (Carl’s Date) rövidfilmje is, amelyben a rajongók kedvenc beszélő kutyája, Dug szerepel. Szintén bejelentette a szolgáltató, hogy egészen szeptember 20-ig havi 599 Ft-ért fizethetnek elő az új és visszatérő ügyfelek (három hónapig érvényes az ajánlat), az ezzel kapcsolatos részleteket a Disney+ hivatalos weboldalán tudjátok megtekinteni.

disneylogo.jpg

Az idén nyáron mozikban játszott Disney és a Pixar Elemi című filmje a 2023-as év 10 legtöbb bevételt hozó filmje között szerepel világszerte, 480 millió dolláros globális bevétellel. Az Elemetropoliszban játszódó filmben, ahol tűz, víz, föld és levegő együtt él, Parázs, egy csöpögős, de vicces sráccal, Örvénnyel kötött barátsága miatt megkérdőjelezi a nézeteit arról a világról, ahol egész életét töltötte. A film rendezője Peter Sohn, producere Denise Ream, az executive producere pedig Pete Docter. A forgatókönyvet John Hoberg & Kat Likkel és Brenda Hsueh, a történetet pedig Sohn, Hoberg & Likkel és Hsueh írták.

Peter Sohn, a Pixar rendezője humoros, és személyes utazásra viszi a nézőket az Elemin. A Good Chemistry: The Story of Elemental nevet viselő dokumentumfilm nyomon követi Peter Sohn szüleinek Koreából New Yorkba vezető útját, bemutatja apja egykori élelmiszerboltját Bronx szívében, és kitér arra, hogy a rendező a családi vállalkozás helyett miért döntött az animációs karrier mellett. A dokumentumfilm bemutatja azokat a benyomásokat, amelyek a rendezőt érték, és végül a szóban forgó kaland elkészítéséhez vezettek. A Good Chemistry: The Story of Elemental rendezője Tony Kaplan, producere Sureena Mann.

A Carl randija című rövidfilmet az Oscar-jelölt és Emmy-díjas Bob Peterson írta és rendezte, a film producere pedig Kim Collins. A rövidfilmben Carl vonakodva beleegyezik egy randevúba egy hölgy ismerősével, de bevallottan fogalma sincs arról, hogyan működik manapság a randizás. A mindig segítőkész barát, Dug közbelép, hogy megnyugtassa Carlt a randi előtt, ésad néhány bevált tippet az ismerkedéshez – már ha az ember történetesen egy kutya. Az új rövidfilm, amelyet az Elemi" előtt vetítettek és június 16-án került a mozikba, a Dug kalandjai című rövidfilmgyűjtemény része, amely a high-tech nyakörvvel ellátott, szeretetre méltó kutyus humoros kalandjait követi nyomon. A Dug kalandjai jelenleg a Disney+-on streamelhető.

Figyelem! Szeptember 4-10. között a Don Pepe weboldalán a "pcguru20" kóddal 20% kedvezménnyel tudtok 26 cm-es pizzát rendelni, az "esport15" kóddal pedig 15% kedvezményt kaptok a 32 cm-es pizzákra.