Immár a jövő év egyik legjobban várt játéka, a Mass Effect: Andromeda is választható ajándékként a PC Guru előfizetés mellé, amit azonnal postázunk is, ahogy megjelenik. Hogy az mikor is lesz, azt sajnos még nem tudni, a pletykák szerint március 21-én, de ezt még nem erősítette meg az EA. Akárhogy is, ha eljön a nagy nap előfizetőink nem csúsznak le róla.

Ne is szaporítsuk a szót, lássuk, milyen ajánlatot tudunk nektek tenni, már persze azon kívül, hogy ha előfizettek, akkor már a megjelenés napja előtt tiétek lehet Magyarország legolvasottabb videojátékos magazinja, ami mellé egyéves előfizetés esetén legalább 12 teljes játék és egy évig kitartó ESET licenc jár.

PC Guru előfizetés + Mass Effect: Andromeda

Hatszáz évvel a Mass Effect-trilógia után egy új hős egy új galaxisban, az Andromédában próbálja megkeresni az emberiség új otthonát. A népvándorlást viszont nem minden őshonos faj nézi jó szemmel. Új kalandok, ellenfelek, kihívások és döntések várnak a Mass Effect: Andromedában, ami visszahozza a játékba a bolygófelfedezéseket, de persze az epikus történetről és karakterekről sem feledkeznek meg a készítők.