Az Acer bejelentette a hardveres nyeremények mellett 90 000 eurós összdíjazású EMEA Predator League 2022-t, melyen szeptemberig mérkőzhetnek meg az EMEA-régió csapatai tudásszinttől függetlenül a Psyonix népszerű játéka, a Rocket League 3-3 elleni meccsein. A pénzjutalom mellett 15 helyi kiskereskedelmi partner exkluzív promóciói, közösségi ajándékok, nyereményjátékok és sok más várható a versenyen.

predator2.jpg

A versenyre a Benelux államok (Belgium, Hollandia, Luxemburg), Németország, Ausztria, Svájc, Franciaország, Olaszország, Lengyelország, Portugália, Románia, Észak- és Közép-Európa (Dánia, Finnország, Norvégia, Svédország), Spanyolország, Csehország, Törökország, Magyarország, Egyesült Királyság (UK), Egyiptom, Bahrein, Irak, Jordánia, Katar, Kuvait, Libanon, Omán, Egyesült Arab Emírségek (UAE), Szaúd-Arábia (KSA), Szaúd-Arábia (KSA) és a Dél-Afrikai Köztársaság csapatai jelentkezhetnek. A csapatokban háromből két főnek az adott ország lakosának kell lennie.

Az első szakaszban a csapatok a nemzeti selejtezőkön versenyeznek, országonként pedig két selejtezőkörre kerül sor. Minden fordulóból a két legjobb csapat jut be az országos döntőbe, a döntő győztese pedig részt vesz az EMEA nemzetközi döntőn, ahol más országok bajnokai ellen versenyezhet. A nemzeti döntőre Magyarországon 2022. november 12-13-án kerül sor, és élőben követhető lesz Twitchen, a november 20-i végső döntő pedig a Predator Gaming Twitch csatornáján.

A regisztráció a Predator Ligára már elkezdődött és 2022. október 21-ig tart. Minden más időpont, információ, stream és részlet megtalálható a www.predatorleague.gg oldalon.