Ha sikerült összeszedni az állatokat, és realizáltátok magatokban, hogy ez tényleg a valóság, akkor egyértelműen világossá válik, ennél jobb lehetőség nem adatik egyhamar, hogy Ti is a Guru előfizetők már így is népes táborát gyarapítsátok! Egy évre előre jóval olcsóbban bebiztosíthatjátok magatoknak Magyarország legjobb játékos magazinját, melyhez még hátravannak az igázan jól csengő teljes játékok, ráadásul ingyen megkapjátok a 2007-es év legjobb FPS-e díjra pályázó S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl-t, melyet még a szőrös szívű Flatline kollegina is 91%-ra pontozott a Guru 2007/04-es számában!

Az év akciója: STALKER az előfizetés mellé!Ahogy láthatjátok nem csak a magazinban és honlapon törekszünk a maximális minőségre, de az előfizetéshez járó teljes játékokat is gondosan megválogatjuk, nehogy szó érje a házunk végét, így az Oblivion, a Rainbow Six: Vegas, a Supreme Commander - és még sorolhatnám - mellett a S.T.A.L.K.E.R.-t is választhatjátok már, és még mindíg tartogatunk számotokra meglepetéseket egy hasonlóan nagysikerű címmel. Azokat az olvasóinkat is megnyugtatnám, akik aggódnak a magazin mellé járó beígért teljes játékokért: a Doom 3 és a Return to Castle Wolfeinstein biztos, hogy ott fog figyelni valamelyik lapszámban, egyedül a Call of Dutynak ingatag a sikere. Mindemellett némiképpen megreguláztuk a Magyar Postát is, hogy csipkedjék magukat a magazinok kiszállításával és úgy vigyázzanak rájuk, mint a két szemükre, ha már ilyen páratlan lehetőséget biztosítunk Nektek, hogy az előfizetőink lehessetek!

Hogy jelenlegi kiváltságosaink meghosszabíthatják-e a még érvényes előfizetésüket az akció keretében, illetve hogy melyik az a titokzatos másik játék, amit elkötelezettségetek jutalmaként megkaparinthattok, azt hamarosan megtudhatjátok, ha sűrűn látogatjátok a PGO-t... Ezek után azt hiszem nincs más hátra, mint hogy irány az alábbi link: