A DICE szakijai csúnyán leszólták a Call of Duty: Infinite Warfare trailerét a bemutató után, de úgy tűnik, az Infinity Ward részéről nincs neheztelés. Vagy egyszerűen csak ők képesek az ilyesmin felülemelkedni és megmutatni, hogyan is kell ezt csinálni. Merthogy ők inkább megdicsérték a Battlefield 1-et, semmint visszavágtak volna.

A hivatalos Twitter oldalukon kérdezte meg egy játékos, hogy látták-e a trailert – és nem túl finoman célzott a DICE húzására –, mire az Infinity Ward imigyen reagált: „nagyszerű lett a bemutató trailer. Tisztelet a DICE-nak.” Eric Monacelli kommunikációs igazgató pedig ily módon reagált: „gratulálok az EA DICE-nak a bemutatóért. Kiváló zenei választás, érdekes mechanika.”

Michael Drobot rendermérnök a következőt fűzte hozzá, szintén Twitteren: „nagyszerű munka a BF 1 – nagyon tetszik az arcanimáció és a render, csak így tovább! Tisztelet az egész rendercsapatnak.” És végül Douglas Holder játéktervező sem hagyta szó nélkül a dolgot: „az új Battlefield világpremierje állati. Gratula az EA DICE-nak a bejelentésért.”

Nos, igen, így is lehet kezelni a dolgokat.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!