Az MSI, a világ vezető gamer- és üzleti laptop márkája, egy virtuális esemény, az MSIology: Gameverse keretein belül leleplezte a legújabb gamer- és tartalomkészítő laptopjait. Az újdonságok a legújabb 12. generációs Intel H sorozatú processzorokkal, akár NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti Laptop GPU-kkal, valamint az MSI exkluzív hűtési megoldásaival lettek felszerelve, amelyek együttesen új szintre emelik a teljesítményt. Az MSI nemcsak a piac legnagyobb teljesítményű laptopját mutatta be, hanem a Meta-Ready laptopsorozatot is, amelyek segítségével a felhasználók csatlakozhatnak a Metaverse-hez.

MSI Gameverse: A kulcs a Metaverse-hez

Az MSI mindig is elkötelezett volt az esztétikus tervezés, az extrém teljesítmény és a felhasználóbarát élmény biztosítása mellett. Mindezeket figyelembe véve az MSI leleplezte a legújabb vízióját, az MSI Gameverse-t. Nem számít, hogy tartalomgyártó, esetleg VR felhasználó vagy, a legújabb MSI laptopok összekötnek a Metaverse világával. Derek Chen, az MSI laptopok üzletágának globális értékesítési és marketing igazgatója szerint „az MSI a Meta-ready laptopok sorozatával megfelel a folyamatosan fejlődő Metaverse igényeinek.”

Az üzleti- és a gamer laptopok kombinációja: Stealth GS77

Az MSI bemutatja az új zászlóshajóját, a Stealth GS77-et, amely a 2022-es CES kiállításon „Innovációs díj” kitüntetésben is részesült. A Stealth GS77 vadonatúj dizájnnal érkezik, amely középre tolt zsanérral és megerősített anyaghasználattal rendelkezik az akár kétszer nagyobb tartósság érdekében. A munka és a játék közötti határvonalat követő Stealth GS77 az üzleti felhasználóknak is kedvező tulajdonságokkal rendelkezik. Az 50%-kal nagyobb touchpad és 8%-kal nagyobb billentyűsapkák kiváló felhasználói élményt biztosítanak a mindennapos használat során. A Stealth GS77 egy fizikai kamerazárral is rendelkezik, amely megnövelt adatvédelmet biztosít.

28msigs77stealthnowylaptopdogierzintelcorei912900hgeforcertx3080tiorazwpelnigotowynaobslugemetaverse0.jpg

Raider GE sorozat, a valódi fenevad

„Amikor a teljesítményről beszélünk, a Raider GE a gaming ipar élén áll.” – nyilatkozta Eddie Chen, az MSI Notebook üzletágának marketingvezetője. Az MSI Raider GE sorozat nemcsak a legújabb 12. generációs i9 CPU-t és Nvidia GeForce RTX 3080 Ti Laptop GPU-t kínálja, hanem az MSI exkluzív OverBoost technológiáját is támogatja, így összesen akár 220 wattot teljesítmény leadására is képes. Ez 13%-kal több, mint bármelyik másik laptopmárka megoldása.

Ubisoft együttműködés: Crosshair 15 Rainbow Six Extraction kiadás

Az MSI büszkén jelentette be együttműködését a(z) Ubisoft-tal az új Crosshair 15 Rainbow Six Extraction Edition laptoppal kapcsolatban. A játék hangulatát idéző laptop szemet gyönyörködtető dizájnt kapott, a sárga, zöld és kék színek pedig pontosan azt az élményt teremtik meg, mint amikor a játékosok először lépnek be a védelmi zónába. Az FPS-játékosok számára tervezett MSI Crosshair 15 egy QHD 240 Hz-es kijelzővel és Nvidia RTX 3070 Ti GPU-val rendelkezik, amely akár 140 wattos TGP teljesítmény leadására is képes, ami közel 50%-os extra teljesítménynövekedést jelent a hasonló kategóriájú laptopokhoz képest. A legfontosabb, hogy az új Crosshair 15 is egy „Meta Ready” laptop.

A technológia és az esztétika találkozása az új MSI Creator 17 és a Creator Z16P modelleknél

Az MSI a bemutató második felében bejelentette az új alkotói laptopjait is. Az MSI leleplezte a legújabb CES Innovációs Díj nyertesét, a Creator Z17-et. A CNC-mart alumínium vázzal és az aranymetszés elvét használó, 16:10-es képarányú kijelzővel rendelkező Creator Z17 dizájnja tökéletesen szemlélteti a technológia és az esztétika találkozását. Az MSI emellett frissítette a korábbi zászlóshajó modellét és bemutatta Creator Z16 laptop utódát, a Creator Z16P-t. Az új laptop az MSI exkluzív „Vapor Chamber Cooler” hűtési megoldását használja, amellyel 76%-kal nagyobb hűtési területet és 65%-kal hatékonyabb légáramlás érhető el, amely a teljesítmény szempontjából akár 70%-os javulást is jelenthet az előző generációhoz képest.