Az új Prince of Persia játékA Prince of Persia sorozatról érdemes tudni, hogy az Ubisoft 2003-ban debütáltatta - nem számítva persze a klasszikusokat, és a borzalmas 3D-s becenevűt -, a Sands of Time pedig 30 díjat söpört be, többek között a legjobb E3-as szoftver díját is; a herceg eddigi új generációs tagjaiból több mint 10 millió darab kelt el világszerte. Nem csoda, ha sokan nagyon régóta várták, hogy a korrektül sikerült trilógiazárást követően ismételten felvehessük a platform-ügyességi játék fonalát - a franciák pedig a napokban bejelentették azt.

Az előzetes tervek szerint (amelyeknek ennél a brigádnál egyszerűen nem szabad hinni) még idén év végén debütál a legújabb felvonás Xbox 360, PlayStation 3, valamint PC platformokra - jó észben tartani, hogy ez lesz az első próbálkozás a széria életében (nem számítva az Xbox Live!-os Prince of Persia HD-t), amely a mostani, modern konzolgenerációra készül. A fejlesztést a franciák díjnyertes divíziója, a montreali stúdió vállalta magára - ők azok, akiknek a Sands of Time trilógiát köszönhettük, és ők azok, akik ezzel az új résszel egy teljesen új fejezetet nyitnak Perzsia hercegének történetében, teljesen megújult játékmenet mellett. Az új felvonás megújítja majd az akció-kalandjáték stílust, elképesztő, teljesen egyedi ábrázolásmódjának, és felfogásának hála...

Az alcím egyelőre nem ismert, a történetről sem tudunk semmit, viszont néhány koncepció rajzzal és egy háttérképpel már tudunk szolgálni, ezeket megtaláljátok a galériában!

Az új Prince of Persia játékAz új Prince of Persia játékAz új Prince of Persia játék