Batman: Arkham Asylum – szemnek, fülnek...Az egyik infó a szemünknek szól, tíz darab csodás kép formájában, melyek mindegyike nyugodtan kirakható háttérképnek. Igaz, hogy ezek X360-as képek, de a mai technológiák ismeretében nem hiszem, hogy a PC-s verziók nagyon eltérnek majd ettől (bár a gépigény ugye már más kérdés...).

A másik pedig a fülünké. Bár eddig is beszélték, sőt szeptember óta félhivatalosan már napvilágot látott az információ, múlt szerdán az Eidos teljesen hivatalosan megerősítette, hogy ki kölcsönzi hangját a két főhősnek. Bruce Wayne, alias Batman szerepében a kiváló Kevin Conroy tér vissza, hiszen ő már 15 éve szinkronizálja a Denevérembert a különböző animációs sorozatokban (a Batman-szériákban épp úgy, mint a Justice League-ben), Joker pedig nem más lesz, mint Mark Hamill. Ő ugye Luke Skywalker, és sajnos szegény azóta kísért Hollywoodban, nem sok sikerrel, így inkább a hangját kölcsönzi különféle figuráknak – ebben a szerepben is hallhattuk már az említett Justice League-szériában, illetve pár kisebb batmanes címben.

Szóval a képekkel, hangokkal úgy tűnik, tényleg nem lesz baj – már csak a többi, a szív és a lélek kérdéses. Miután a kiadó megvásárolta egy csomó képregényhős jogát, és a sztorit is egy veterán írja (Paul Dini, aki ugyancsak benne szerepel a Justice League stábjában, öt részt írt, de ezen kívül egy csomó különféle Batman- és Superman-epizódot is, előbbiekért több Daytime Emmy nevezést és győzelmet is begyűjtött), talán ezt is kipipálhatjuk. Szóval lehet, hogy jövő nyáron tényleg kapunk egy olyan Denevérember-játékot, amire már régóta várunk...