A Warner Bros. ma részletezte, hogy szeptemberben és októberben milyen letölthető tartalmakkal egészül ki a Batman: Arkham Knight. Mától kapható a 2008 Tumbler Pack, amiben, 1,69 fontért cserében, a Sötét Lovagban látott járgánnyal száguldozhatunk két, a filmről mintázott pályán, illetve szintén ma jelent meg az ingyenes Original Arkham Batman Skin, amiben Batman az Arkham Asylumban viselt gúnyát öltheti újra magára. 

Ezeket követi szeptember 29-én a  Crime Fighter Challenge Pack 2, ami új kihívásokat hoz Batmannel, Éjszárnnyal, Robinnal, Macskanővel és a Batmobile-lal a főszerepben, illetve jön a GCPD Lockdown, amiben az Arkham Knight eseményei után, Éjszárny szerepében az lesz a feladatunk, hogy megállítsuk a Pingvint, aki éppen készül megszökni a gothami rendőrőrsről -- és ez még mindig nem minden!

Októberben jelenik meg a Batman Classic TV Series Batmobile Pack, elhozva a 60-as években sugárzott tévésorozatban látott autót, amivel két versenypályán bizonyíthatunk, illetve ehhez passzoló rucit kap Macskanő és Robin. Továbbá októberben jelenik meg a Crime Fighter Challenge Pack 2 egy-egy, Batmant, Éjszárnyat, Robint és Azraelt próbára tevő kihívással. Végezetül a következő hónapban kapjuk meg a Catwoman's Revenge című sztori DLC-t is, ami az alapjáték eseményei után Macskanőt állítja a középpontba és Rébusz ellen küldi.

Mindez ingyenes azoknak, akik megvették a Season Pass csomagot, illetve, és ezt talán mondani sem kellene, a felsoroltak csak PS4 és Xbox One konzolra szólnak, miután a PC-s verzió még mindig javításra vár. 

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!