Megjelent a Batman: Arkham Knight első letölthető tartalma, az előzménytörténetet elmesélő Batgirl: A Matter of Family, amelyben Barbara és Robin együtt indul el megmenteni Gordon felügyelőt, akit a Joker elrabolt. A kalandunk helyszíne a Seagate Amusement Park lesz, egy volt olajfúró tetején felépített vidámpark, ahol a történet teljesítése mellett mellékes küldetések, gyűjtögethető tárgyak és meglepetések is várnak. Íme a trailer:

A Warner a DLC megjelenésének apropóján bejelentette, hogy milyen tartalmak érkeznek augusztusban. Az egyik az 1989 Movie Batmobile Pack, ami a Tim Burton filmjében látott Batmobile-t és Batman ruhát hozza el, valamint két versenypályát, amiket a Batman visszatér alapján mintáztak.

batman-arkham-knight-1989-movie-batmobile-pack-kicsi.jpg

A másik csomag a The Bat-family Skins Pack, ami hat Batman-skinnel bővíti a játékot. Ezekkel: 1990s Catwoman, One Year Later Robin, Arkham Origins Batman, Iconic Grey & Black Batman, 1970s Batman, Original Arkham Nightwing.

batman-arkham-knight-the-bat-family-skins-pack-kicsi.jpg

A Warner a múlt héten azt mondta, hogy a PC-s DLC-k fejlesztését addig szüneteltetik, ameddig az átirat javításával el nem készülnek, illetve egyelőre a Batgirl: A Matter of Family csak konzolokra érhető el.