A hétvégén az EA saját magát buktatta le, mikor idő előtt feltöltötte a Battlefield 1 honlapjára a Turning Tides megjelenési időpontját. A dátumot persze törölték, de az internet nem felejtett, most pedig a kiadó is megerősítette, hogy valóban december 11-én érkezik a kiegészítő. A Turning Tides a tengeri hadviselésbe is bepillantást enged majd, de ezek mellett természetesen ugyanúgy lesz lehetőség a levegőben és a szárazföldön is harcolni.

A December 11-én érkező csomag egy új elit osztályt, hat fegyvert, két közelharcifegyvert, egy L osztályú rombolót és két új térképet tartalmaz majd, melyeken a britek Gallipoli-félsziget elleni támadását élhetjük újra. A kiegészítő második része 2018 januárjában érkezik majd, szintén két pályával, itt azonban már az Északi-tenger lesz a helyszín.

További érdekességként az EA azt is elárulta, hogy a They Shall not Pass és az Int he Name of the Tsar DLC-k ingyenesen kipróbálhatóak lesznek november 22. és december 4. között, valamint a Black Friday apropóján komolyabb leárazásokra is számíthatunk a Battlefield 1 kapcsán. 

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!