• Videón láthatjuk az új játékmód, a Frontlines menetét
  • A Frontlines a Rush és a Conquest keveréke
  • Márciusban érkezik a They Shall Not Pass DLC-vel

A Battlefield 1 hamarosan megkapja idei első nagyobb tartalmi frissítését, a francia hadsereget felvonultató They Shall Not Pass elnevezésű DLC-t. Nagy vonalakban ugyan már tudjuk, mire számíthatunk, de a DICE jó szokásához híven apránként, egy-egy videó segítségével külön-külön is bemutat minden egyes újdonságot. Terítéken az új játékmód, a Frontlines.

A Frontlines csavar egyet a már jól ismert mechanikákon: egy kicsit Rush, egy kicsit Conquest, mégis új. Végső célunk az ellenfél táviróállomásainak lerombolása, de hogy egyáltalán a közelébe férhessünk ezeknek, egy sor láncra fűzött objektívát kell elfoglalnunk, ez az első fázis.

Ha sikerül eljutni az ellenséges bázishoz, akkor lép életbe a második fázis és ezzel a távíró, mellyel a védekezők „kis” segítséget kapnak, a távközlési eszközökkel ugyanis tüzérségi támogatást kérhetnek és megesemmisítő csapást zúdíthatnak az ellenfélre, esélyt adva ezzel az ellentámadásra. A támadók dolgát tovább nehezítendő a bázis ostromától kezdve már csak limitált mennyiségű utánpótlást kaphatnak, ha ez elfogy, kezdődik újból az első fázis. A küzdelem végső soron addig tart, míg meg nem semmisül valamelyik csapat mindkét távírója, vagy le nem telik a körre kiszabott idő.