A Battlefield 3 legjobban várt kiegészítője minden bizonnyal a hatalmas pályákat felvonultató Armored Kill volt, Chris már aludni sem igen bírt az izgalomtól. Mikor viszont megjelent, többeknek okozott kisebb csalódást, ami legfőképp a pakk egyik első számú újdonságának, a pálya felett köröző, spawn-pontként is működő repülőgép optimalizálatlanságának "köszönhető".

Mindezt az alant megtekinthető videotesztünkben részletesen is kitárgyaljuk Chrisszel, aki hullafáradtan, karikás szemekkel válaszolt a kérdésekre, hisz rengeteg időt töltött az Armored Kill DLC tesztelésével.

Figyelem! A PC Gurunak immár két YouTube-csatornája van. A PC Guru Magazin csatornán csak videoteszteket láthattok, úgy, mint ezt is, míg minden egyéb (trailerek, werkfilmek stb.) a PC Guru Extra csatornán tekinthető meg. További részletekért erre tessék!

Továbbá felhívjuk rá a figyelmet, hogy a videotesztek először mindig a PC Guru magazin vásárlóinak érhetőek el, a Battlefield 3: Armored Kill tesztünk az októberi szám DVD-mellékletén szerepelt először -- ebből fakad, hogy a megjelenést követő javításokról nem esik szó a videotesztben.