Igen, eljött, amit annyian vártatok és kérdeztetek: mától Battlefield 4 és Need for Speed: Rivals is kérhető a PC Guru előfizetés mellé! Az ősz két legjobban várt EA-játéka akár negyedéves előfizetéssel is elérhető, de  kizárólag PC-s változatban, és mindkét játék esetében a normál (extrák nélküli) verzióról van szó. További őszi-téli előfizetési akcióinkról se feledkezzetek meg -- olyan játékokhoz juthattok így hozzá, mint a Call of Duty: Ghosts vagy az Assassin's Creed 4: Black Flag.

PC Guru előfizetés + Battlefield 4 (PC)

  • Éves előfizetés (12 lapszám): 23.990 Ft
  • Féléves előfizetés (6 lapszám): 15.990 Ft
  • Negyedéves előfizetés (3 lapszám) 11.490 Ft

PC Guru előfizetés + Need for Speed: Rivals (PC)

  • Éves előfizetés (12 lapszám): 22.990 Ft
  • Féléves előfizetés (6 lapszám): 14.990 Ft
  • Negyedéves előfizetés (3 lapszám) 10.490 Ft

Előfizetési csomagjaink az Előfizetés menüpont alatt érhetők el. Felhívjuk a figyelmet továbbá, hogy ahogy eddig, úgy most is kedvezményt biztosítunk a hosszabbítást választó, még aktív előfizetőink számára. A hírhez csatolt játékadatlap és a lenti galéria a Battlefield 4-ből származik.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!

FIGYELEM! FIGYELEM! FIGYELEM! A Battlefield 4 a játék normál verziója, nem tartalmazza sem a Premium előfizetést, sem az előrendelőknek járó extra DLC-t. A Need for Speed: Rivals szintén a normál változat. Mindkét játék dobozos verzióban kerül az előfizetőkhöz, a postázás a magazintól függetlenül történik, a befizetés megérkezését és a játék hivatalos megjelenését követően.