A régi-új meccstípus a Carrier Assault nevet kapta, s tényleg nem tér el jelentősen a közkedvelt módtól: a felállás szerint két repülőgép-anyahajó néz szembe egymással, ezek legénysége pedig igyekszik elpusztítani a másik csapat úszó bázisát.

Az ütközet az adott anyahajóról indul, s az elsődleges cél az, hogy a szárazföldön felállított rakétasiló környékén lévő kontrollpontokat megszerezzük, ezek birtokában ugyanis megindul a rakétatámadást, amit ha kellő ideig tudunk fenntartani, akkor az ellenséges hajó burkolatát fel tudjuk szakítani, s csapatunkkal benyomulhatunk a fedélzetre, ezzel megkezdve a meccs második és egyben utolsó szakaszát is.

A második szakasz, ellentétben a vízi, légi és szárazföldi járműveknek teret adó első szekcióval, teljes mértékben gyalogosan zajlik, mégpedig a szűk folyosókkal és kis helyiségekkel teli hajó mélyén, ahol első körben két M-COM állomást kell elpusztítanunk, ami új termeket és állomásokat nyit meg, mindaddig, amíg el nem érjük a motorteret. A győzelemhez a meghajtást kell elpusztítanunk, de úgy is sikerrel járhatunk, ha a rakétasiló nullára redukálja a hajó burkolatát.

A Naval Strike pontos dátumot még nem kapott, de nemrég megtudtuk, hogy valamikor március végén fog megjelenni, persze először csak a Premium előfizetéssel rendelkező játékosoknak, majd két hét elteltével mindenki másnak. 

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!