• Megjelent a Battlefield 4 Winter Patch
  • Javított netkód
  • Kiegészített matchmaking
  • Új játékmód
  • Egy rakás kisebb hibajavítás
Webshop ajánló
Battlefield 4
  • PC

A DICE tovább csiszolja a Battlefield 4-et, hiszen egy újabb, testes frissítéssel jelentkeztek. Ez a Winter Patch, aminek az egyik legfontosabb része a javított netkód, ami a fejlesztők elmondása szerint most már jobban kezeli a játékosok érintkezését egymással és a tereptárgyakkal, valamint elsőbbséget élveznek a hálózati kommunikáció során a játékos helyzetét, sebzését, életerejét és a járművek pozícióját tartalmazó adatok.   

Változik a matchmaking is, mégpedig úgy, hogy a kezdő játékosokat (10-es szint alatt) egy nekik fenntartott szerverre sorolja be. Továbbá a Quickmatch opcióban immáron a ranked szervereket is választhatjuk, illetve bemutatkoznak a Premium Playlistek, amik a DLC-k és az alapjáték pályáit vegyesen tartalmazzák, és a különböző stílusok szerint három kategóriát alkotnak. Ezek a The Battlefield, a Close Quarters és a Large Scale Battles variánsok.

A harmadik fontosabb pont a friss játékmód, ami a már meglévő Obliteration feszesebb változata. Ebben két, ötfős csapat esik egymásnak, és az a gárda nyer, amelyik el tud pusztítani az ellenfél három bázisából kettőt a pályán véletlenszerűen megjelenő bombával. Itt nincsenek járművek vagy ejtőernyős spawn, van viszont a bázison másodlagos spawn-pont, a bombát cipelő játékost pedig csak akkor látni, ha előtte spottingolták.

Mindezen kívül egy rakás kisebb javítás is érkezett, melyek az egyes pályákat, és úgy általánosságban az egész játékot érintik. Ezekről bővebben ezen az oldalon olvashattok. 

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!