A GameSpot a héten készített pár videót a Battlefield 4 decemberben megjelenő China Rising letölthető tartalmához, s noha a felvételeket azóta eltüntették (idő előtt kerültek ki véletlenül) az MP1st csapata volt olyan szemfüles és készített pár képet a pályákról, illetve a Redditen tevékenykedő szAnderssonak köszönhetően felülnézetben is megnézhetjük az arénákat.

A szóban forgó videókban egyébként a GameSpot azt mondta, hogy a China Rising térképei hasonlítanak a Battlefield 3-hoz megjelent Armored Kill és End Game DLC-ben, valamint a Battlefield: Bad Company 2 Vietnam expanziójában látottakhoz, abban az értelemben, hogy nagy és nyitott arénákat kapunk, változatos természeti adottságokkal.

A China Rising DLC a Premium előfizetők számára december 3-án fog megjelenni, majd pedig két héttel később, december 17-én mindenki más is megveheti majd. A csomag négy új pályát (Silk Road, Altai Range, Guilin Peaks, Dragon Pass), öt fegyvert, egy földi és egy légi járművet, két harcászati eszközt és tíz új kihívást tartalmaz, valamint visszahozza az Air Superiority játékmódot.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!
Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!