Bár a tavaly bejelentett The Elders Scrolls: Legends című játék egy ideje már elérhető a Bethesda saját oldalán, most befutott mindenki kedvenc digitális platformjára, a Steamre, ráadásul egy frissített verzióban. És hogy mit kínál ez az ingyenes kártyajáték? Kampányt, amelyben a játékosnak el kell jutnia a Fehér-Arany Toronyig, hogy megakadályozza a Naarifin nevű elfet, hogy démonokat szabadítson a világra.

Ezenkívül van egy Spectator mód, amiben egyelőre csak barátok játékát lehet megtekinteni, és egy Gauntlet nevet viselő bajnokságot: utóbbiban a világ legjobb legjobbjának lehet jelentkezni, hogy elfoglaljuk a nemzetközi ranglista legjobb helyét. 

Android tableteken is megjelent a játék, 4.4-től telepíthető a program, de vigyázni kell vele, mert mikrotranzakciókat is tartalmaz a Bethesda alkotása: 700 forinttól 25500 forintig lehet benne költeni. 

Ja, és mindkét platformon nagyon pozitív a The Elder Scrolls: Legends megítélése, az egyik felhasználó szerint tisztességes free-to-play modellt kapott, így minden játékbeli tárgyat meg lehet venni a megkeresett valutával. A TES lore pedig még inkább megnöveli az élményt.

tes-legends.jpg