• A titokzatos új projekt címe “Code Vein” a híresztelés szerint
  • Egy Dark Souls-szerű akció-RPG-re számíthatunk

A japán Famitsu értesülései szerint a pár napja bemutatott animációs trailerhez tartozó játék a Code Vein névre hallgat, melyben a romba dőlt, nem túl távoli jövőbe teszünk egy kirándulást, és akár kooperatívan is nekiveselkedhetünk. Kalandjaink során egy úgynevezett Revenantot irányítunk, ez egy vámpírszerű teremtmény, aki emlékeiért cserébe nyerte emberfeletti képességeit – viszont vérhez kell jutnia, ha ezt nem teszi, akkor Elveszett (Lost) lesz belőle, egyfajta szellem. Hm... ismerős valahonnan, Dark Souls játékosok?  

De lesznek egyedi ötletek is, a Blood Veil segítségével erőhöz juthatunk más Elveszettek vérének kiszipolyozásával. Ez egyfajta ruha vagy inkább páncél, mely használata során folyamatosan változtatja alakját, és ennek segítségével használhatjuk a Tempered Blood képességet, ami bónuszokhoz és képességekhez juttat minket, attól függően, milyen Elveszettet győztünk le a segítségével.

A játék megjelenésére azonban még várni kell, már ha hiszünk a pletykának – ugyanaz a csapat készíti, aki annak idején a God Eatert hozta el nekünk, de hogy milyen platform(ok)ra és mikorra, az talán a hivatalos áprilisi leleplezésen talán kiderül. Vagy nem.