Áprilisban nem egy, hanem két lapszámmal is jelentkezik a PC Guru: az április 13-án megjelenő áprilisi PC Guru mellett április 21-én érkezik a PC Guru Microsoft különszám is. Érdekel a Windows 10, a kódolás, a Minecraft vagy az Xbox világa? Ha igen, ez a te újságod!

Egészen 2016-ig hagyomány volt, hogy ősszel különszámmal jelentkezett a PC Guru magazin, idén azonban megtörik a minta, ugyanis már tavasszal elérhető lesz egy idei extra kiadványunk. A PC Guru Microsoft különszám április 21-én jelenik meg, egy héttel az áprilisi Gurut követően, hogy 890 forintos árért cserébe mutassa be a Windows 10, a Minecraft, a kódolás és az Xbox legújabb megoldásait.

Játék és Windows

A különszámot ezúttal is két részre osztottuk. Az újság első felében a Minecraftról, a játékban rejlő lehetőségekről, az Xboxról és a Games with Gold-programról olvashattok részletesen. Kitérőt ejtünk a Play Anywhere témakörénél is, azaz elmagyarázzuk, hogyan lehetséges az, hogy egy Xbox One-játékkal Windows 10-en is játszhattok. Illetve bemutatjuk közeéebbről az Xbox One S-t is, részletezve a gép kompatibilitási képességeit.

Kipróbálnád az Xbox Live Goldot de nincs előfizetésed? Jó hírünk van: a PC Guru Microsoft különszám egy 14 napos Xbox Live Gold próbakódot is tartalmaz, ezt beváltva két hétig élvezhetitek az Arany tagság előnyeit.

Ez azonban nem minden, a magazin közepén ugyanis egy dupla oldalas Minecraft poszter mellékletet találtok – bizony, nincs különszám poszter nélkül, és már tavasszal újabb képpel díszíthetitek a szobátok falát.

Ami pedig a Windows 10-et illeti: olvashattok az Alkotói frissítés előnyeiről, a beépített Game Mode-ról, a kiterjesztett és kevert valóság lehetőségeiről, az Office 365 és a OneDrive előnyeiről, valamint arról, merre tart a Microsoft szekere és milyen újdonságokat rejteget a cég a jövőre nézve.

Áprilisban két Gurut hoz a nyuszi

A PC Guru Microsoft különszámot április 21-től keressétek az újságosoknál és a hipermarketekben, de természetesen előfizetési csomaggal is beszerezhetitek, és a PC Guru Webshopból is megrendelhetitek. Sőt: az április 22-23-i PC Guru Show-n akciós áron vásárolhatjátok meg, a rendezvényen mindössze 500 Ft-ba kerül majd a különszám.

Mivel játékosként jó eséllyel most is windowsos PC-ről olvassátok ezt a hírt, bízunk benne, hogy élvezni fogjátok a cikkeket, a kódot és a posztert. A PC Guru Show-n pedig ismét találkozhattok velünk. Addig is a Guru legyen veletek!

PC Guru Microsoft különszám