• Május 25-től kapható a PC Guru első 2018-as különszáma.
  • A PC Guru PlayStation 4 különszám a PS4 konzolra fókuszál.
  • Játékteszteket és -előzeteseket, valamint a PS4 ökoszisztémáját részletesen ismertető cikkeket olvashattok az újságban.
  • Dupla oldalas Detroit: Become Human / God of War posztert csomagolunk a különszámhoz.
  • A PC Guru PlayStation 4 különszám ára 890 Ft.

2014 tavasza óta hagyomány, hogy a PC Guru csapata időről-időre különszámmal jelentkezik. Ezek az újságok egy adott témára fókuszálnak, és az az iránt érdeklődő olvasóknak nyújtanak átfogó információhalmazt, miközben a gurus írók jelenléte, stílusa, no meg a magazin extra tartalma miatt a többiek is találnak bennük értékelni valót.

Ilyen volt az első két Skylanders-különszám (2014 és 2015), a PC Guru Ubisoft különszám (2014), a PC Guru League of Legends különszám (2016), illetve a PC Guru Microsoft különszám (2017) – és ebbe az illusztris társaságba lép be most legfrissebb kiadványunk, amellyel a PlayStation 4 konzol rajongóinak, illetve a gép és annak játékai iránt érdeklődő olvasóknak szeretnénk örömet okozni.

A PC Guru PlayStation 4 különszám nem lóg ki a fenti sorozatból: ez is egy 52 oldalas, 890 forintos különszám, amelyhez jár a szintén hagyományosnak mondható, kétoldalas poszter – ezúttal a Detroit: Become Human (álló) és a God of War a téma (fekvő). A magazin különlegessége viszont, hogy a Sony Magyarország jóvoltából már a megjelenése előtt lehetőségünk volt letesztelni a Detroit: Become Human című nagyszabású PS4-játékot, amelyről még a júniusi PC Guru megjelenése előtt exkluzív tesztet olvashattok a különszámban.

 

PC Guru PlayStation 4 különszám

A PC GURU PLAYSTATION 4 KÜLÖNSZÁM 2018. MÁJUS 25-TŐL KAPHATÓ
AZ ÚJSÁGOSOKNÁL ÉS A HIPERMARKETEKBEN!

Az már csak hab a tortán, hogy a PC Guru PlayStation 4 különszám a Detroit: Become Humannel egy napon jelenik meg: mindkettőt május 25. péntektől szerezhetitek be.

És hogy még mi mindenről olvashattok az újságban? Nos, szó esik a PlayStation Network és a PS Plus előnyeiről, olyan tippeket adunk a PS4-gyel kapcsolatban, amikről talán még sosem hallottatok, bemutatjuk a konzol teljes magyar nyelvű játékkínálatát, elmagyarázzuk, mi az a PlayLink és miért érdemes kipróbálni, illetve teszünk egy körutazást a PS VR hardvere és játékai körül is, hogy az újság második fele szinte csak az igazi nagyágyúkról szóljon. Olvashattok a God of Warról, a Death Strandingről, a Gran Turismo Sportról és még sok másról.

Reméljük, ti is olyan élvezettel lapozgatjátok majd a magazint, mint ahogy mi dolgoztunk rajta, és hogy a különszám-gyűjteményetek újabb érdekes kiadvánnyal bővül majd. Szóval ne feledjétek: jövő hét pénteken megjelenés, addigis viszont a Guru legyen veletek!