Star Wars-ból sosem elég, pláne májusban, úgyhogy a mai, UE5-ös Star Wars: Republic Commando intró után most itt egy újabb Csillagok háborúja kötődésű hír, méghozzá a Star Wars Jedi játékok főszereplőjével, Cal Kestis-szel kapcsolatban. A LEGO ugyanis bemutatott egy új Csillagromboló modellt, a 75394 - Imperial Star Destroyer szettet, amiben Darth Vader és a birodalmiak mellett egy Cal minifigura is helyet kap majd!

Egyébként nem ez az első építőkockásított Star Wars Jedi szett, 2022 óta kapható egy impozáns BD-1 is, meglepő, hogy Cal-t nem hozzá adták először. Ami késik, az viszont nem múlik, íme Cal hivatalos LEGO formában:

Az 1555 elemből álló 16 cm magas, 46 cm hosszú és 29 cm széles Birodalmi csillagromboló modellt augusztus 1-től szerezhetjük be, 69.990 Ft-os áron. Vajon ez csak egy kikacsintás a játékosok felé, vagy akár Star Wars Jedi szettekre is számíthatunk a jövőben? Reméljük utóbbi! Addig is, amíg kiderül, nézzétek meg egyik legújabb videónkatTOP 5 videojátékos STAR WARS karakter, akiket szívesen látnánk ÉLŐSZEREPLŐS formában - amiben Cal igen előkelő helyet foglal el.