• Bemutatkozott a Sonos Arc
  • A Sonos Sub és a Sonos Five új verzióit is leleplezték

A videóstreamelős szolgáltatások közül egyre több támogatja a nagyfelbontású hangzást, a Sonos pedig igyekszik ehhez igazodni, így bemutatták legújabb premium soundbarjukat, a Sonos Arc-ot, mely a sztereó és a Dolby Audio 5.1 mellett immáron a Dolby Atmos-t is támogatja.

Az eszközt Oscar-díjas hangmérnökök közreműködésével tervezték meg, 11 nagy teljesítményű hangszóróval, melyek biztosítják a 3D hangzást, a szoftver pedig mindig a környezethez és a lejátszott tartalomhoz igazítja a hangprofilt. Természetesen az egyedi beállítások sem maradnak el, mint például a beszédhangok feljavítása vagy az éjjeli hangzás (robbanások tompítása stb.), magát a készüléket pedig - amely matt fekete és matt fehér színben lesz elérhető - vagy a tévékészülék alá helyezve, vagy pedig a falra szerelve használhatjuk majd, még inkább kihasználva a 270 fokban görbülő hangsugárzó rács előnyeit.

A Sonos Arc mellett bemutatkozott a Sonos Sub mélynyomó, illetve a Play:5 hangszórót felváltó Sonos Five harmadik generációja is. Előbbivel még többet hozhatunk ki az alacsony frekvenciás hanghullámokból, utóbbit pedig önállóan vagy párban, függőlegesen elhelyezve is használhatjuk, a line-in bemenetnek köszönhetően pedig vinillemezek lejátszására is alkalmas.

A három új termék a budapesti Mammutban található Media Marktban, az Extreme Digital és az Extreme Audio üzleteiben, valamint a Media Markt, az Alza és Mall.hu webáruházaiban lesz elérhető júniustól. Az Arc 319.000 Ft, a Sub 284.990 Ft, a Five pedig 205.990 forintos ajánlott fogyasztói áron lesz kapható.

bemutatkozott-a-sonos-premium-soundbarja-a-sonos-arc.jpg