• A People Can Fly tulajdonába került a Phosphor Studios
  • A jövőben People Can Fly Chicago néven fognak futni

A nemrégiben megjelent Outriders fejlesztőgárdája, a People Can Fly mögött álló PCF Group bejelentette, hogy felvásárolták a Phosphor Games csapatát. A 2009-ben alapított stúdió – melynek olyan játékokat köszönhettünk a múltban, mint a Brookhaven Experiment, a Heroes Reborn: Gemini és a Nether – a jövőben People Can Fly Chicago néven fogja folytatni munkát, méghozzá a PCG Group harmadik amerikai (összességében pedig már a hetedik) részlegeként.

"Ez egy új fejezet kezdete a csapatunknak. Nagyon izgatottak vagyunk amiatt, hogy csatlakozhatunk a Peoply Can Fly-hoz egy vadonatúj AAA-kategóriás stúdiót létrehozva. A célunk az, hogy tovább erősítsük a People Can Fly jelenlétét az Egyesült Államokban, valamint hogy segítsük egy globális márka felépítését" – nyilatkozta a Phosphor Studios ügyvezetője, Justin Corcoran.

A People Can Fly jelenleg két ismert projekten dolgozik: a Square Enix és a Take-Two Interactive számára készítenek egy-egy vadonatúj játékot. Konkrétumok azonban egyelőre még nem ismertek ezek kapcsán – mint ahogy természetesen azt sem tudni, mi lesz az új részleg első játéka.

bevasarolt-az-outriders-fejlesztocsapata.jpg