Ugyan még meg sem jelent a Battlefield 4 első kiegészítőcsomagja, a China Rising, már javában készül a második is, amelyben négy klasszikus Battlefield 3 térkép köszön vissza ránk. A négy "régi-új" pálya kiléte már jó ideje nem titok, de ha esetleg lemaradtatok volna az információkról, a következőkre számíthatunk:

  • Operation Metro
  • Operation Firestorm
  • Gulf of Oman
  • Caspian Border

Az tehát már most látszik, hogy kivételesen jó hadszinterekről van szó, melyeket apróbb átalakításokkal ültetnek át a Battlefield 4-be a fejlesztők, valamint mindegyiken találunk majd egy levolution eseményt is (a Caspian Border pályán sejthetően a hatalmas antennatornyot lehet majd ledönteni).

Ezzel persze eddig nem mondtunk semmi újat, azzal viszont igen, hogy jövő hét szerdán, azaz november 20-án élő közvetítést láthatunk majd a Second Assault pályáiból, ami közben bemutatkozik a Battlefield 4-ben jelenleg nem elérhető Capture the Flag játékmód is. A közvetítés alatt a nézőknek lehetősége nyílik kérdéseket feltenni a kiegészítőcsomag kapcsán, valamint érkezik egy új trailer is.

A Second Assault megjelenése ugyan még odébb van, valamikor jövő év elején számíthatunk rá, de azért hadd jegyezzük meg, hogy sokkal jobban örülnénk annak, ha az új tartalmak mellett a bugok kigyomlálásán ügyködnének is ilyen szorgalmasan a fiúk, ugyanis két héttel a megjelenés után is még sokat fagy a Battlefield 4 multija. Reméljük, hogy a ma érkező patch már végleg megszűnteti a szerverösszeomlásokat.

Apropó! Érdekes adat, hogy külföldi szavazatok szerint a játékosok leginkább a sokak által szidott Operation Metro pályát várják a legjobban. Ti melyiket látnátok legszívesebben viszont a Battlefield 4-ben? Szavazzatok!

Te melyik Battlefield 4: Second Assault pályát várod a legjobban?
Négy klasszikus térkép. Nehéz a választás.
A szavazáshoz bejelentkezés szükséges!