Randy "DuvalMagic" Pitchford (idézőjelben a fórumon használt neve) személyesen jelentette be, nemsokára megnyílnak a források, és elözönlik a netet és az offline sajtót a Brothers in Arms sorozat legújabb részéről szóló anyagok.

BiA: Hell's Highway infóözön hamarosan!A beszámoló elején természetesen fényezte egy kicsit a játékot és a fejlesztőket, akik, elmondása szerint életük eddigi legjobb játékán dolgoznak. Ezután rátért a lényegre és elárulta, John Antal ezredes és ő az egész hónapot azzal töltik, hogy sajtórendezvényeket látogatnak és bemutatják a játékot. A hónap végén aztán elkezdik csepegtetni az új infókat, majd egyenesen a nyakunkba zúdítják a finomabbnál finomabb részleteket. Randy ígérete szerint mostantól aktívabb lesz a fórumokon is, és exkluzív információkat tesz majd közzé (amit mi meg levadászunk). Azt egyelőre nem tudja, miről fog beszélni, vagy megoszt-e új képeket vagy videókat, de egy dolog biztos, a várakozásnak vége.

Végül azzal zárt, hogy elmondta, szerinte a BiA sorozat új epizódjára nem csak megéri várni, hanem a legjobb II. világháborús akciójáték is lesz, ami valaha készült. Nos, erre kíváncsiak leszünk, de el kell ismernem, jó esélyük van erre.