Bár májusban már hosszabbak és melegebbek a nappalok, ha mégsincs kedved kimozdulni, akkor a Disney+-on továbbra is rengeteg szórakozási lehetőséget, filmet és sorozatot találsz, amit ledarálhatsz! A Star Wars: Birodalmi históriák (Star Wars: Tales of the Empire) egy hat epizódból álló utazás a félelmetes Galaktikus Birodalomba, amelyben két, különböző korszakban élő, eltérő utakon járó harcos szemszögéből látjuk a világot. Miután mindent elveszített, a fiatal Morgan Elsbeth a bosszú útja felé navigál a terjeszkedő birodalmi világban, míg az egykori Jedi, Barriss Offee azt teszi, amit tennie kell, hogy túléljen a gyorsan változó galaxisban. Döntéseik meghatározzák a sorsukat. Premier: május 4-én.

A rejtélyekkel, feszültséggel és cselszövéssel teli Shardlake izgalmas sorozat, amely C. J. Sansom világszerte népszerű, Tudor-kori krimisorozata alapján készült. 1536-ban járunk: Matthew Shardlake, az erős igazságérzettel rendelkező, zseniális ügyvéd élete fordulatot vesz, amikor Thomas Cromwell, VIII. Henrik jobbkeze a távoli Scarnsea kolostorába küldi, hogy kivizsgáljon egy gyanús halálesetet, és ennek ürügyén megszerezze a kolostor vagyonát a király számára. Az öntelt, nagyratörő Jack Barak kíséretében a kolostorba érkező ügyvéd számára nyilvánvalóvá válik, hogy a haláleset, amelynek ügyében nyomoznak, nem az első. Shardlake minden lépésénél ellenségeskedésbe és gyanúba ütközik, ráadásul Barak valódi szándékaiban sem lehet biztos. Az ügyvéd belekeveredik a hazugságok, megtévesztés és korrupció hálójába, és nemcsak tisztessége, de az élete is veszélybe kerül. Premier: május 1-jén.

A The Kardashians az 5. évaddal tér vissza, amely még több szerelmet, nevetést, divattippet és családi drámát tartogat – egy pillanatról sem szeretnél majd lemaradni, hidd el! Mindemellett a zene is szerepet kap májusban a Disney+-on, ugyanis vadonatúj dokumentumfilmek és koncertfilm is vár majd. Jön a The Beach Boys, amiben a világ kedvenc zenészei közül néhányat eddig soha nem látott módon ismerhetsz meg, a Queen Rock Montreal pedig Freddie Mercury és az egykori világhírű zenekar többi tagjának legfelemelőbb pillanatait mutatja be az 1984. november 24-én és 25-én tartott koncertről. A Let It Be az Apple Corps londoni háztetőjére repíti a nézőket, ahol a The Beatles Billy Preston társaságában megírja és felveszi a GRAMMY-díjas Let It Be című albumot.