• Hatalmas ingyenes frissítéssel bővül március 30-án a Black Desert Online
  • A játék területét 30%-kal növeli meg a csomag
  • 1000 új küldetés mellett friss PvP opciót, Guild missziókat, új boss-okat, fegyvereket, és páncélokat is kapunk

Bár csak pár hete jelent meg a Daum Games gyönyörűséges fantasy MMO-ja a nyugati régiókban, a mai napon máris megérkezik hozzá az első nagyobb kiegészítő, mely a Mediah Expansion nevet kapta. A csomag egy új területet, Mediah vidékét nyitja meg a kalandra éhes játékosok előtt, ezzel körülbelül 30%-kal megnövelve az amúgy is óriási szabadon bejárható világot.

Ám nem ez az egyetlen újdonság a pakkban, hiszen több mint 1000 küldetést rejtettek bele a masszív frissítésbe a fejlesztők, de új Guild missziókat is kapunk brutális fegyvereket szóró boss-szokkal, valamint erősebb páncél szetteket és persze azokat áttörni képes harci eszközöket is.

A legnagyobb kihívás elé azonban egy hatalmas főellenség állítja majd a játékosokat, Kzarka, akinek egyszerre akár több száz felhasználó is nekieshet egyszerre. Persze a csodaszép virtuális térben bolyongók egymást is apríthatják, erre pedig a játék PvP lehetőségeit biztosító Crimson Battlefieldet bővítő, 40v40 skirmish opció lesz alkalmas, az ütközetekbe pedig ötfős csapatokba verődve, vagy akár egymagunk is beszállhatunk.

A legjobb pedig az ez egészben, hogy mindezeket teljesen ingyenesen biztosítják a Pearl Abyss fejlesztői, így akik befizettek a programra (nálunk ugyanis buy-to-play formában jelent meg a Black Desert Online), azoknak mindenképpen érdemes telepíteni a Mediah Expansion csomagot.