E hónap tizenhatodik napján jelent meg a Call of Duty: Black Ops II második letölthető tartalma, az Uprising, ami immár mindhárom fontos platformon, azaz PC-n, PS3-on és Xbox 360-on is elérhető. Jó alkalom ez arra, hogy azok a Microsoft-konzol tulajdonosok, akik még nem próbáltak szerencsét a Revolutionnal, vagy látni szeretnék, milyen egy Black Ops II DLC, most hétvégén ingyenesen játszhassanak kicsit az első csomaggal.

A máskor 1200 MS pontba kerülő kiegészítő pakkban négy többjátékos pálya (Hydro, Grind, Downhill, Mirage), egy új, városi zombis pálya (Die Rise), és egy új fegyver (Peacekeeper) lapul. Emellett ebben a DLC-ben mutatkozott be a Turned játékmód, amiben átállhatunk az élőholtak oldalára. A feladatunk annyi, hogy zombi sorstársainkkal leöljük a pályán kóricáló egyetlen teljesen élő játékost. Az a csapattag, aki sikeresen leteríti a szerencsétlent, átveszi annak helyét.

A hétvége lejártával a csomag újra fizetőssé válik, azoknak is, akik letöltötték az akció alatt.

Call of Duty: Black Ops II -- Megjelenés: 2012. november 13. -- Gépigény: CPU: 2 magos / 2660 MHz, RAM: 2 GB, VGA: SM 3.0, DX 9.0c / 512 MB, HDD: 16 GB