Szerintem Michael Sacco hosszú, kérdés-felelet stílusú irományának tartalmával a legtöbb PC Guru Online olvasó tisztában van, de a Blizzard számára úgy látszik, mégis komoly bosszúságot okozhatott, hogy állandóan keverték őket a kiadóval, amelyhez tulajdonképpen semmi közük.

Michael Sacco irományában részletesen elmagyarázza mindenkinek, hogy az Activision-Blizzard még csak annyira sem befolyásolja a Blizzardban folyó munkálatokat, mint az más kiadó-fejlesztő viszonyokra jellemző, tehát nem fognak abba beleszólni, hogy miért nincs kék agyara a trolloknak a WoW-ban, pedig az ActiBlizznél olyan karaktert szeretnének. Hogy mennyire felmehetett a pumpa a Blizzardban (vagy Saccóban) már ezzel kapcsolatban, az a FAQ stílusára is jellemző, amely szándékosan olyan alapszintű kérdésekkel kezdi, hogy még egy korlátolt szellemi képességekkel rendelkező egyén is megértsen mindent, például: „Mi a Blizzard? — A Blizzard egy játékfejlesztő cég.”

Másrészről a bejegyzés igen kemény hangvételű, és egy-két kérdés-válaszból kiderül, hogy azért nem éppen rózsás a viszony a kiadó és a Blizzard között sem. „Nem okoz majd ez a fúzió egy csomó hülye keresztpromóciót? — De igen, valószínűleg fog. Az Activision nem arról híres, hogy kifinomult reklámokkal kereskedik.” Azonban Sacco legdurvább mondata a következő; komolyan nem hittem el, hogy egy fejlesztőcsapat tagja ilyen jelzőkkel illetheti a kiadóját és annak főnökét, de ezek szerint a Blizzard még ezt is megengedheti magának: „Játékos szemszögből nézve az Activision egy IP-kihasználó, tucattermékeket futószalagon gyártó cég, amelyet egy szenilis, nagyszájú fickó irányít, aki még csak nem is játszik semmilyen játékkal, és fáj a szívem, hogy a Blizzard neve hozzájuk kapcsolódik.” Nem semmi... Akit érdekel a teljes iromány, az ITT olvashatja el.