Bő két hónap múlva ismét összecsapnak a Warhammer Fantasy univerzum fajai, hogy brutális meccseken eldöntsék, ki a legjobb a vérfoci kíméletlen világában.

A Blood Bowl 2 ugyanazt kínálja, mint elődje, azaz az amerikai foci paródiáját vérbő humorral és csonttörő összecsapásokkal, ám az első résznél látványosabb köntösben, és persze számos területen bővült, finomodott a játék. Minderről az alábbi videóból is meggyőződhettek, amely a rendelkezésünkre álló lehetőségek, a ránk váró örömök és kihívások áttekintése.

Ahogy a videóban is elhangzik, a játék előrendelői egy plusz fajjal gyarapodnak. Akik Xbox One-ra fizetnek be idejekorán, azok a Wood Elfekkel indulhatnak csatába, a PlayStation 4 tulajai a gyíkemberekkel (Lizardmen) gazdagodnak, míg a PC-sek kiváltsága, hogy a steames előrendelés esetén választhatnak a két faj között, sőt, a korai fizetéssel belépőt nyernek a multiplayeres bétatesztbe, amely pár héttel a megjelenés előtt fog lezajlani. (Aki egyébként nem él ezzel a lehetőséggel, az később, persze pénzért, külön megvásárolhatja majd mindkét fajt).

A Blood Bowl 2 szeptember 22-én jelenik meg PC, PlayxStation 4 és Xbox One platformra.