Az Activision nemrég kihirdette a Modern Warfare 2 szimpla kiadásának a kereskedelmi árát, ami 60 dollár lesz, a Total Gaming Network portál pedig készített egy szavazást ez ügyben. Arra voltak kíváncsiak, hogy a játékosok hogyan viszonyulnak ehhez a döntéshez és arra az eredményre jutottak, hogy a PC-s vásárlók 78 százalékának, tehát több mint a háromnegyed részüknek nem teszik ez az ár és nem is fogják megvenni a játékot, ha csak az Activision nem csökkenti azt. A többi szavazó egyébként úgy gondolja, hogy megvárja amíg a játék ára lesüllyed egy számára elfogadható szintre.

A TGN munkatársai szerint egy bojkott van kialakulóban, ám a Kotaku csapata rávilágított a lényegre: nem egy bojkott, sokkal inkább egy petíció van kialakulóban, hiszen nem arról van szó, hogy soha nem veszik meg a játékot bármi is történjen, azaz bojkottálják azt, hanem arról, hogy csak akkor nem veszik meg, ha a mostani ár változatlan marad.

Az Activision még nem reagált a ügyre, de valószínűleg nem is fognak, hiszen a 60 dolláros árat a jelenlegi gazdasági helyzet fényében állapították meg és ismerve milyen pénzéhesek nem fognak engedni ebből.

]{iegészítés: a zúgolódást tovább fokozza, hogy a Prestige Edition sem készül el PC-re, ami persze sajnos nem egyedi eset, de attól még szomorú... (]{redenc)