• A 2K leggyorsabban fogyó címe lett a Borderlands 3
  • Az első öt napban több mint ötmillió példányt passzoltak el belőle
  • PC-n is nagyon sikeres a játék az Epic Store exkluzivitás ellenére

Azt, hogy a Borderlands 3 nagyot fog szólni, azért lehetett sejteni már előre is, hiszen mégiscsak egy sokak által szeretett franchise régóta várt folytatásáról van szó, azonban a Gearbox játéka nem csak egyszerűen sikeres lett, hanem valósággal házat robbantott. Randy Pitchford már a debütálás után egyből jelezte, hogy rengetegen játszanak a játékkal, most pedig a 2K is nyilvánosságra hozta a Borderlands 3-ra vonatkozó számait, melyek alsó hangon is tiszteletet parancsolóak.

A Gearbox legújabb játékából ugyanis öt nap alatt több mint ötmillió példány fogyott (ezen eladások 70%-a volt digitális), ezzel pedig hivatalosan is a 2K leggyorsabban fogyó címévé vált. Külön érdekesség, hogy a játék PC-n is kifejezetten erősen szerepelt, és a 2K valaha volt legerősebb PC-s nyitását produkálta, ami már csak azért is szép teljesítmény, mert a Borderlands 3 jelenleg egyedül az igencsak megosztónak számító Epic Store kínálatában kapható számítógépen.

A remek eladásoknak köszönhetően pedig a Borderlands széria is átlépte az 50 millió eladott példányt, illetve ez a 2K történelmének második olyan sorozata, mely egymilliárd dollár fölött hozott a konyhára összesítésben.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!