• A Borderlands 3-ban más bolygókra is elutazhatunk
  • Köztük a Promethea nevű városbolygóra
  • Itt székel az Atlas nevű cég
  • Ami éppen a konkurenciával háborúzik

Aki azt hiszi, hogy Pandorán túl az élet meseszép a Borderlands világában, az téved. Már a bolygó holdjára sem szerveztek kéjutazásokat, de a Borderlands 3 trailere alapján a többi élhető világ is csak addig élhető, míg valaki vagy valami ki nem nyír – a természetes halál esélye meglehetősen kicsi errefelé.

A Borderlands 3 egyik új világa lesz az Atlas Társaságnak székhelyül szolgáló Promethea, ami nem olyan kietlen, mint Pandora, éppen ellenkezőleg, egy egybefüggő, hatalmas metropolisz. Ezt a világot ismerhetjük meg kicsit jobban a lenti, Twitteren közölt videóban.

Ebből kiderül, hogy Promethean fedezték fel az első idegen technológiát, amiből az Atlas gyorsan fegyvert csinált. A cég, így egyben a bolygó vezetője pedig az a Rhys Strongfork, aki a Tales from the Borderlands elején még a Hyperion táplálkozási láncának alján csücsült. Jól felvitte a Vault a dolgát.

Ja, és jelenleg háború dúl a Prometheán az Atlas és riválisa, a Maliwan között, szóval esélyes, hogy valami túltápolt robot vagy vállalati zsoldos fog kinyírni. Vagy ha nem, akkor valamelyik helyi kártevő.

A videó mellé néhány képet is kaptunk erről a bájos bolygóról, amit szeptember 13-tól látogathatunk meg PC-n, PS4-en és Xbox One-on a Borderlands 3-ban.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!